“NEW SKATE” Un nou patinatge per tots!!!

Us presentem la nova extraescolar NEW SKATE, una disciplina creada per Patinatge UD Maó per als col·legis en edats de primària, on la disciplina de l’Artístic i la precisió de l’Inline s’uneixen per passar la tarda coneixent l’equilibri, la velocitat, el joc i la fantasia que aquesta nova activitat comporta.

En aquesta modalitat creada per una de les escoles de patinatge amb més història de les Balears, ensenyarem a gaudir sobre rodes, indiferentment si és amb patins d’artístic, patins de línia, de corretja o de qualsevol mena de variació que existeixi en el mercat, sempre que siguin portats en els dos peus.

En aquesta activitat trenquem amb la idea d’un patinatge clàssic i disciplinat, aquí s’aprèn jugant, participant i inculcant el “tot val”, el més important es la participació i l’opinió dels nens i nenes que la practiquen.

Amb aquest projecte, els nens i nenes aprendran a defensar-se sobre rodes, per a poder anar a gaudir en patins a la plaça, el parc, skate park, carril bici… i, conèixer un nou món basat en l’esport i la vida saludable, i a més, tots aquells que els interessi introduir-se en el món de l’artístic tindran les portes obertes del Club de l’Escola de Patinatge UD Maó.

L’activitat estarà dirigida per Liber Olives, entrenadora i directora de l’escola de Patinatge UD Maó, i monitora en diferents col·legis de Maó tant en artístic com introduint el New Skate, activitat que ha tingut un enorme èxit.

Liber, a més d’entrenadora de Nivell II recolzada per la Federació de les Illes Balears, és monitora i directora de temps lliure amb especialitat en resolució de conflictes i educació per la Pau.

Us esperem a tots, des de 1r a 6è de primària els dimarts i dijous de 16.30h a 17.30h al pati del nostre col·legi per a passar una estona divertida que anirà… sobre rodes!