Apima Mare de Déu de Gràcia

Panera de Nadal 2020

Benvolgudes famílies, sabem que en aquest any tant complicat no hem trobat moltes coses a celebrar però desde l’Apima voldriem posar un poc d’il·lusió en la tradicional rifa o panera de Nadal. L’any passat vam fer una “súper” panera i enguany hem volgut repartir tot allò que les empreses col·laboradores ens han donat en 4 paneres (una per cicle educatiu) separant els objectes per ideoneitat respecte a l’edat dels fillets.

Així, avui haureu vist que els vostres fills i filles han portat a casa 10 nombres (cada un a 1€) que hauran de vendre (si volen, no és obligatori) i hauran de retornar al mestre l’import recaptat o les paperetes que no s’han venut.

Cada panera correspon a un color de paperetes (ROSA: ed. infantil, BLAU: 1er i 2n, TARONJA: 3er i 4rt i VERD: 5è i 6è) i el guanyador serà aquell que tengui sa papereta amb es nombre que coincideixi amb les 3 darreres xifres del sorteig de la ONCE de dia 11 de Desembre. Si en 7 dies no sortis el guanyador, ses paperetes servirien per es mateix sorteig de la ONCE de dia 18 de Desembre.

El guanyador/a podrà recollir la panera fins dia 22 de Desembre o bé, a partir de dia 11 de gener de 2021 a l’escola.

Volem agraïr una vegada mes a totes ses empreses que han col·laborat en aquesta iniciativa, ja que sense sa seva ajuda açò no hauria estat possible.

SORT A TOTS!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Apima Mare de Déu de Gràcia